субота, 20. децембар 2008.

Markova biografija



     Marko Kostic je kandidat za nove zvezde granda. Rodjen je u Paracinu 02.07.1992. Zivi u selu Mirilovac,  koje je udaljeno od Paracina nekoliko kilometara, sa svojom porodicom….
 Od malih nogu, njegov talenat je dolazio do izrazaja.  Ono sto nikoga ne ostavlja ravnodusnim kada je u pitanju Marko jeste glas kojim on raspolaze sa samo 16 godina… njegov glas je jak, temperamentan I energican.
 Marko pohadja srednju Masinsko-Elektrotehnicku skolu u Paracinu.  Opredelio se za smer "rashladni uredjaji" I ucenik je odeljenja 2/3. Ove godine, upisao je drugi razred srednje skole.
 Marko trenutno peva s "bonito bend-om". Izjavio je da su mu omiljeni pevaci Nikola Rokvic I Sasa Matic. Imali smo prilike da cujemo Markovo izvodjenje pesama njegovih omiljenih pevaca. Voleo bi da jednog dana snimi duet s Dusanom Svilarom a favoriti proslogodisnjih zvezda granda su mu Rada I Dinca.
 Marko je omiljena zvezda granda zenskog pola mladjeg uzrasta. Devojke luduju za njim I obozavaju ga. Medjutim, pored svega toga, Marko je izjavio da jos uvek nema devojku.
 Omiljeni sport Marka Kostica je fudbal. Prati italijansku prvu ligu. Sto se tice filmova, njegov omiljeni film je "american pie"
 Pored svega navedenog, Marko obozava svog psa, sibirskog samojeda koji se zove Beli. Marko za njega kaze da je pravi razmazenko. Pored Belija tu je I Fica, njegov drugi pas.
Marko obozava masazu i uvek ga opusti... :)
 O Marku Kosticu za sada mogli smo cuti samo reci hvale. Skromnost, prelep osmeh kao I neosprno dobar glas je ono sto mnoge obara s nogu. Velika imena nase estrade divila su se njegovom glasu.
 Marko se prvi put predstavio pesmom Nikole Rokvica "Ja nisam taj" I tada je pokupio sve simpatije publike. U drugom krugu takmicenja predstavio se pesmom Dejana Matica "Niko I Neko". Posle izvodjenja ove pesme, Marko je stekao jos vise fanova. Poslednji put, u trecem krugu takmicenja predstavio se pesmom Sase Matica "ko te ljubi ovih dana". Mnogi su se slozili da je upravo ovu pesmu izveo najbolje. Posle poslednjeg nastupa, pojavljuje se sve vise Markovih fanova. Trenutno, na Markovoj fan listi ima  103 fanova. Nadamo se da ce se taj broj povecavati. Grupa Markovih obozavateljki zove se "MARKIZETE". Trenutno ima 58 markizeta. Ima puno onih koji navijaju za Marka a nisu registrovani na forumu....
 Podforuma Marka Kostica je definitivno najposeceniji na celom forumu ovogodisnjih zvezda granda. I pored velikih obaveza, Marko dolazi na forum kako bi posvetio paznju svojim fanovima.
 Onaj ko ga je makar preko foruma upoznao kaze da je Marko jednostavno divno stvorenje. Isto to su za njega rekle I njegove "kolege", ostali kandidati zvezda granda, koji pritom dodaju da je Marko povucen I stidljiv.
Od nedavno marko ima profil na facebook gde tamo posvecuje paznju svojim fanovima.
 Iako su ga novinari u poslednjem krugu takmicenja pokusali zbuniti, Marko se odlicno snasao s obzirom na njegovu stidljivost I ogromnu tremu.
     Zakljucak je da je Marko sa samo jednim pojavljivanjem izazvao enormnu paznju, stekao ogroman broj ljudi koji ga cene I navijaju za njega. Mi smo tu da mu pruzamo podrsku i bicemo uz njega sve do kraja, ma kakav god kraj bio!

Нема коментара:

Постави коментар